RSS

Pes 2013 Hakkında

26 Nis

 

Konami bu yıl tanıtmak için erken davrandığı Pro Evolution Soccer 2013’ün ilk ekran görüntülerini yayımladı ve oyunun hazırlanacağı platformların neler olduğunu açıkladı.
26/04/2012 11:45
Konami bu yıl hızlı hareket etmeyi tercih etmiş. Bu da uzun bir süredir aslında yeni oyunun üzerinde çalıştıklarını gösteriyor.
İlk tanıtım videosunu yayımlayan ve ardından ilk ekran görüntüleri ile yeni detayları da açıklayan firma, oyuna getirecekleri yeni sistemlerle serinin hayranlarının ilgisini yeniden kazanmayı deneyecek.
Açıklanan yenilikler arasında, top kontrol ve koşu sisteminin tamamen yenilendiği, yapay zekanın özellikle kaleciler bazında geliştirildiği, çalım ve top sürme hareketlerinin elden geçirildiği gibi maddeler yer alsa da, ön inceleme sürümüne kadar bunların hiçbir inandırıcılı olmadığını belirtmemiz gerekiyor.
Ayrıca gelen bilgilere göre PES 2013’ün, PS Vita dışında tüm platformlar için piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Konami’nin Sony’nin yeni göz bebeğini neden umursamadığı ise henüz bilinmiyor.
Konami’nin bu yıl istediği başarıyı elde edip edemeyeceği merak konusu olurken, EA Sports kanadından FIFA 13 ile ilgili ilk açıklamaların da yakın zamanda yapılması bekleniyor.
Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Pro Evolution Soccer 2013’ün ilk ekran görüntüleriyle baş başa bırakalım. Aslında direkt olarak Cristiano Ronaldo ile baş başa bırakalım demek daha doğru olurdu gibime geliyor. Zira ekran görüntüleri yalnızca Ronaldo’nun görüntüleri üzerine odaklanıyor.

 
Yorum yapın

Yazan: Nisan 26, 2012 in Uncategorized

 

Yorum bırakın